Sen scoring sender Vålerenga videre til neste runde

Det ble exit i 2. runde av cupen etter sen scoring av Vålerengas Ofkir, som kunne sende østkanten til himmels etter 86 minutter.

1. omgang

Det var igjen duket for Norges heiteste by derby når Vålerenga tok turen til Bislett. Laget fra østkanten viste seg skumle på dødballer og fikk til slutt uttelling på hjørnespark. I det 28 spilleminuttet slås det et hjørnespark mot første stolpe som en uheldig Ibba setter i eget nett. 0 - 1 Vålerenga.

Omgangen er jevnspilt, men preges av lange baller og mange dueller.

2. omgang

Det skulle ta fyr på Bislett rett etter sidebytte. Meinseth med et langt kast inn i Vålerengas sekstenmeter, som etter svak klarering havner i beina til Skaug som klemmer til fra 17 meter. Vakkert treff og en utspilt Vålerenga keeper. 1 - 1.

Lyn bygger selvtillit på scoringen og styrer kampen gjennom 2. omgangen, men fikk det tøft mot slutten. Vålerenga vinner et hjørnespark fire minutter før fulltid og avgjør kampen. Godt slått hjørnespark som havner på bakre stolpe der en umarkert Mohamed Ofkir setter pannebrasken til. 1 - 2 Vålerenga.

Kampen ender 1-2 på Bislett og Vålerenga tar seg videre til neste runde i cupen.

- Jeg blir stolt

Det var en stolt og ydmyk Jan Halvor i gangene på Bislett etter kampslutt

-Jeg er veldig fornøyd med gjennomføringen av kampen og jeg er stolt av spillerne, sier Jan Halvor som legger til at de spilte best i 2.omgang

- De første 25 av 2.omgang så kjører vi dem skikkelig og har dem skikkelig på hæla.

Også det fysisk trekker Jan Halvor frem som en positiv ting å ta med seg videre inn i sesongen

- Jeg er veldig fornøyd med at vi står så fysisk godt opp mot et eliteserielag, både løpsmessig og duellmessig

Bastionen skulle også få sin velfortjente hyllest av sjefen etter kampslutt. Bastionen stod for tribuneshow gjennom hele kampen og var med på å løfte Lyn-gutta gjennom 90 minutter.

- Når jeg stod på sidelinjen her i dag og hørte den støtten og lyden så må jeg bare si at det er helt fantastisk og jeg blir stolt. Selv om det ble tap så tror jeg de (Bastionen) var veldig fornøyd med innsatsen og laget i dag.