Totaldominans og målfest mot Stabæk: - Det var veldig gøy

Fullstendig ydmyket er ord TV 2 bruker etter oppgjøret på Bislett.

Søndagens kamp ble en perfekt avslutning på uken. Vi inviterte gjestene fra Bekkestua til en real duell på eget gress, men gjestfriheten på banen var ikke tilstede.

Bislett var stille de første ti minuttene, etter varslet VAR-markering fra begge lags supportere. Men da målfesten startet, ble det liv på tribunen igjen.

Allerede etter tre minutter spilt kunne Bislett-publikumet feire etter dagens første scoring, servert Anders Bjørntvedt Olsen.

Se alle målene nederst i artikkelen.

Målfest

Men det var bare starten på det spektakulære sluttresultat. Før det var spilt ti minutter hadde Herman Solberg Nilsen også tegnet seg på scoringslista.

Før Jacob Hanstad satte både 3-0, og 4-0 like før pause. En omgang Stabæk-trener Bob Bradley kaller en katastrofe til TV 2.

- Katastrofe

Den såkalte katastrofen skulle imidlertid bli enda verre. 60 minutter ut i oppgjøret fyrte Adrian Berntsen til fra sekstenmeteren, og gjorde sitt første mål på Bislett.

- Det var veldig gøy. Vi gjør en god kamp, og det er gøy når det kommer så mange folk for å ser på, forteller Berntsen etter kampen.

Hele intervjuet kommer på Lyns sosiale medier.

Her setter Brage Hylen inn sin første scoring i OBOS-Ligaen. FOTO: Lars Opstad

Ungguttene med gull-innhopp

Så byttet Halvorsen inn både Brage Hylen og Salim Laghzaoui, som begge scoret og gjorde sluttresultatet 7-1.

Stabæk fikk èn scoring, men var aldri i nærheten.