Overtidsdrama da Arendal tok med seg tre poeng

Lyn tok turen til Agder og det var duket for toppoppgjør mellom Arendal og Lyn.

Første omgang

Det er Lyn som åpner kampen best og fester et lite tak om kampen de første 25 minuttene. Godt pasningsspill, høyt press og raske gjenvinninger fører til en del slurv hos Arendal spillerne, men som også etter hvert kommer mer og mer inn i kampen.

Første omgang er preget av hele 10 skuddforsøk fra utenfor sekstenmeteren, men var aldri i nærheten av å treffe mål. Det nærmeste vi kommer mål er Breistøl sitt forsøk på volley etter 45+1 spilte minutter. Breistøl får et godt treff, men ballen går like til siden for mål

Andre omgang

Ingen bytter gjøres til pause og 2. omgang fortsetter der den 1. slapp. En del upresise pasninger hos begge lag fører til få sjanser i kampen. William Sell sender et hodestøt i tverrliggeren og Bydal prøver å skru ballen i lengste kryss, men det vil seg ikke.

Det er Arendal som åpner målkontoen og målscoreren er fjorårets toppscorer, Mathias Johansen. Arendal spissen får ballen servert fra to meter og bredsider ballen i mål i det 68. spilleminutt. 1-0

Etter 88 minutter spilt roper Lyn spillerne på straffespark etter en tvilsom hands. Dommeren vinker spillet videre, men to minutter senere får Lyn straffe etter ny situasjon. Da var det godt å ha Ibba tilbake i laget som sender målvakten feil vei. 1-1

Men overtidsdramaet var ikke over der. Arendal kommer til en siste sjanse tre minutter på overtid. Innlegg på bakre stolpe som legges tilbake til Mathias Johansen, som igjen kan løpe ballen i mål. 2-1

Høydepunkter

Jan Halvor Halvorsen etter kampen

Jeg får litt vondt av spillerne

— Jan Halvor Halvorsen

Det var en litt misfornøyd trener etter kampen som gjerne skulle tatt med seg poeng fra Norac Stadion på lørdag:

-Jeg får litt vondt av spillerne i dag. Vi gjør en så god bortekamp mot kanskje ligaens beste lag og hadde fortjent å få med oss poeng, sier Jan Halvor som også tar med seg det positive fra kampen

-Det er god læring for oss. Vi viser at vi henger med de beste lagene, men igjen veldig misfornøyd med å ikke få med oss poeng.