Før kampen: Lyn - Fløy

Etter et surt bortetap på lørdag, er vi ute etter revansje når Fløy-Flekkerøy kommer på besøk søndag. Kjøp billetter til kampen nå!

Det var en skuffet gjeng med spillere, trenere, støtteapparat og ikke minst supportere som måtte reise hjem med null poeng i bagasjen på lørdag. Vår utrolige seiersrekke på elleve kamper ble brutt, da Grorud overlistet oss nok en gang. 

Det ønsker vi å revansjere på søndag. Da kommer et Fløy-lag som etter en rekke gode resultater og prestasjoner i det siste har spilt på seg mye selvtillit. 

Bedre utgave

I første møte denne sesongen slo vi Fløy 1-3 på bortebane. Da kom alle våre mål i 1. omgang, etter Hellum-dobbel og Bjørntvedt Olsen-scoring.

Nå kommer Fløy fra 0-1-tap mot serieleder Egersund sist lørdag. Før denne kampen hadde laget fire seirer på rad, deriblant en kruttsterk 3-0-seier hjemme mot Arendal, og en vel så sterk 1-3-seier borte mot Kjelsås. 

Det er ingen tvil om at det er et tent Fløy-lag som skal prøve å gjøre det ingen har klart på fire måneder – å vinne på Bislett. Sist lag som klarte det i seriesammenheng var Arendal i midten av mai. Deretter har vi syv seirer på rad hjemme på fortet vårt. 

Vi husker alle den fantastiske kampen og atmosfæren rundt vår siste hjemmekamp mot Arendal. Helt fantastiske 1890 tilskuere var på plass en mandagskveld(!). Vi håper alle dere 1890 og enda flere kommer tilbake også til denne kampen. 

Kjøp billetter her!

Fyll opp magen med digg mat før kampen

Noen som var på forrige hjemmekamp, som også kommer tilbake til denne kampen, er Go'Grilla Food Truck.

Go'Grilla serverer også denne gangen digg mat til sultne fotballsupportere. På menyen finner du saftig, nygrillet beef burger og falafel burger, og french og sweet fries. 

Matserveringen er trolig klar én time før kampstart. Vi kommer tilbake med mer info når det nærmer seg. 

IMG_4102.JPG
Det var mange fornøyde gjester utenfor foodtrucken sist hjemmekamp. Det tror vi det blir denne hjemmekampen også.

Vi sees på Bislett søndag kl. 17. Vi gleder oss!