Bli med på vår neste kamp!

Med den fantastiske snuoperasjonen mot Arendal friskt i minne, håper vi at så mange som mulig av dere også blir med på neste hinder på veien.

I helgen var det en kampfri helg, noe sikkert mange av dere trengte etter den nervepirrende thrilleren mot Arendal sist mandag. Kjenner vi dere rett er det trolig like mange som syntes kampfri helg var helt pyton. 

Hele 1890 tilskuere tok turen til Bislett sist mandag. Det er bare helt fantastisk. Vi tror og håper alle dere hadde en like artig opplevelse som oss. Er det en ting vi har lært denne sesongen, så er det at du får god valuta for pengene på Lyn-kamp.

Det er alltid fryktelig gøy å rope og synge "HER KOMMER VI" sammen med dere etter seier. I første oppgjør tidligere i sesongen var det Arendal som satte inn det avgjørende målet tre minutter på overtid, og sendte oss slukøret hjem.

Etter at Henrik Elvevold dunket inn 4-3-målet fire minutter på overtid i en heseblesende omgang, må vi innrømme at ropet smakte ekstra godt denne gangen. Vår seier nummer elleve(!) på rad. 

Ny mulighet på lørdag

Det ønsker vi selvfølgelig å gjenta ved første anledning. Scenarioet er ikke så ulikt denne gangen heller. Vi er ute etter revansje fra første oppgjør, da vi tapte 0-1 hjemme mot Grorud på Bislett i slutten av april. 

Bastionen har for lengst startet mobiliseringen ved å sette opp buss til Grorud. Det gleder oss stort!

Vi anbefaler alle som har mulighet til å turen til Grorud Arctic Match på lørdag. Kampstart 15:00. Barn under 16 år kommer inn gratis.

Det kan være lurt å sikre seg billett så fort som mulig.

Kjøp billetter her!