Årsbeste tilskuertall på Bislett - men poengene uteble

Poengfangsten ble ikke helt som ønsket da Sogndal kom på besøk søndag ettermiddag. FOTO: Lars Opstad / Kladd.no

- Det er en kamp der marginene ikke er helt med oss. Vi dominerer hele andre omgangen og det er bare utur og marginer som gjør at vi ikke scorer både ett og to mål.

Slik oppsummerte Jan Halvor Halvorsen søndagens kamp.

Hele intervjuet ligger ute på Lyns Instagram og Facebook

KAMPFAKTA

• Lyn - Sogndal 1-2 (1-2)

• OBOS-Ligaen

• Bislett Stadion

• Tilskuere - 3012

• Mål: 1-0 Anders Bjørntvedt Olsen (14), 1-1 Felix Eriksson (19), 1-2 Edmund Baidoo (38).

Kampen startet godt for vår del da Anders Bjørntvedt Olsen allerede etter 14 minutter dundret ballen i mål på Bislett. Foran 3012 supportere kunne Lyn-guttene slippe jubelen løs, men gleden var kortvarig.

Minuttene etter headet Felix Eriksson inn utligningen for Sogndal, og like før pause rotet William Sell bort ballen som bakerste mann. Det ga Sogndals Edmund Baidoo frie tøyler til å plassere ballen bak Alexander Pedersen. Sogndal ledet 2-1 til pause, noe som også ble sluttresultatet.