Tre poeng og Ole Breistøl tilbake i troppen: - Jeg må fortjene minutter

Alle poengene ble igjen i Oslo da Åsane kom på besøk.

Kampfakta

• Lyn - Åsane 3-1 (2-1)

• Mål: 1-0 Herman Solberg Nilsen (18), 1-1 Myklebust (22), 2-1 Anders Bjørntvedt Olsen (33), 3-1 Jacob Hanstad (48).

• Bytter: Tobias Myhre, Ole Breistøl, Salim Laghzaoui,

Det ble en oppløftende start på høstsesongen da guttene entret Bislett lørdag ettermiddag.

Først satte Herman Solberg Nilsen sitt første mål for sesongen, da han iskaldt ventet ut Åsanes målvakt 12 minutter ut i oppgjøret.

- Jeg vet ikke om det er ro, eller om jeg bare trengt en berøringen til for å være sikker på scoring, forteller Nilsen etter kampslutt.

Så svarte Åsane med en kontring, og Myklebust kunne sette utligningen fire minutter senere. Men lørdagens tilskuere skulle få flere mål å juble for.

Straffe- og brassespark

Etter halvtimen spilt ble Anders Bjørntvedt Olsen lagt i bakken innenfor sekstenmeteren. Straffen tok han selv og gjorde ingen feil. Stillingen var 2-1 til pause.

Og pausen gjorde godt bedre for Lyn. Tre minutter ut i andreomgangen viste Jacob Hanstad frem sin akrobatiske side, da han i en form for brassespark satte 3-1. Det ble også sluttresultatet.

Natteravnen er tilbake

Det er ikke bare scoringer og poeng vi kan glede oss over lørdag kveld. Ole Breistøl fikk sin re-debut og snaue ti minutter på Bislett.

- Det er like greit å få unna debuten. Jeg føler meg pigg, men jeg merker at det er lenge siden jeg har spilt kamp. Nå må jeg bare prestere og fortjene minutter, sier Breistøl mens Bislett tømmes for supportere.

Lørdagens kamp var også Viktor Enghs siste for denne gang. 20-åringen bytter ut Oslo med college spil i USA. Lengre intervju med Viktor kommer til uken.