Målfest og tre poeng i møte med Sandnes Ulf

Torsdag kveld tok vi imot Sandnes Ulf til 9. runde i OBOS-Ligaen. FOTO: Leander Falkenberg.

Kampfakta

• Lyn - Sandnes Ulf 5-0 (2-0)

• OBOS-Ligaen

• Bislett Stadion

• Tilskuere: 2241

• Mål: 1-0 Julius F. Skaug (28), 2-0 Anders B. Olsen (43), 3-0 jacob Hanstad (66), 4-0 Mathias Johansen (82), 5-0 Anders Bjørntvedt Olsen (90+3)

Bislett badet i sol og temperaturmåleren viste godt over 24 grader, men det var ikke bare været som kokte torsdag kveld.

På tribunen herjet som vanlig Bastionen, og på banen holdt spillerne høyt tempo de første 45 minuttene. Det resulterte i to scoringer før pausen.

Først headet William Sell et hjørnespark i retning Sandnes-keeperen, men før han fikk tak i ballen stakk Julius Skaug frem beinet. Retningsforandringen satte målvakten ut av spill og Bislett kunne juble for 1-0.

Så begynt klokka å nærme seg pause, men Lyn-gutta skulle ha med seg mer i garderoben. Jørgen Sjøl satte fart langs venstrekanten og la inn et perfekt innlegg. Innenfor 16-meteren dukket Anders Bjørntvedt Olsen opp og headet ballen i mål. 2-0.

2. omgang

Etter pausen ble det gjort noen bytter og en av de som kom innpå var Håvard Meinseth. Det skulle vise seg å være et godt bytte, for etter 66 minutter spilt serverte han ballen perfekt på pannebrasken til Jacob Hanstad. Gutten som scoret to mål sist hjemmekamp headet ballen bakover og i motsatt stolperot. 3-0.

Mere Morro skulle det bli og Mathias Johansen skulle få sin første scoring som Lyn-spiller på Bislett. Brage Hylen spilte ballen inn på Johansen som fra straffemerket dunket ballen kontant i nettet. Sandnes-målvakten stod bare å så på. 4-0.

Men Brage Hylen var ikke ferdig med å assistere, og Bjørntvedt Olsen var ikke ferdig med å score i det vi passerte 90 minutter. Et nytt godt innlegg fra unge Hylen fant pannebrasken til Bjørntvedt Olsen. Fra 10 meter gikk ballen i en perfekt bue over keeperen og 5-0 var et faktum.

Høydepunkter fra kampen ligger nederst i saken.