Høydepunkter fra borteseieren i Sogndal

Første kampen etter landslagspausen ble en opptur. Foto; Lars Opstad.

Søndag ettermiddag var det endelig klart for Lyn-kamp etter to uker med spillefri. Det ble en etterlengtet opptur.

Seieren over Sogndal var den første trepoengeren siden den overbevisende 7-1 kampen mot Stabæk 4. august. I mellomtiden har det blitt tre uavgjort og ett tap.

Guttene produserte flere gode målsjanser i begge omganger, men det måtte passere 80 minutter spilt før ballen satt i mål.

Salim Laghzaoui tok med seg ballen på innsiden av sekstenmeteren. Hanstads bein styrte den videre til Hellum, som satte frem foten. Ballen suste over hodet på Sogndal-keeperen, og jubelen kunne slippes løs.

Sogndal klarte aldri å true Alexander Pedersen og forsvarsrekka, som nå har holdt nullen i to kamper på rad.

Søndagens oppgjør var også første gang Eron Isufi var i A-lagstroppen etter sommerens overgang fra Fredrikstad.

Høydepunkter:

En stor og velfortjent takk til alle som møtte opp på Fosshaugane søndag ettermiddag. Atmosfæren på stadion var elektrisk, og det føltes nesten ut som en hjemmekamp, både for de som var på tilstede og for dem som fulgte kampen på TV.

Nå er det åtte dager til neste kamp. Det er borte mot Levanger. Etter det venter to kamper mot Raufoss (29.09) og Egersund (02.10) på Bislett Stadion.